آب داریم اما شنا نداریم!

استان هرمزگان ظرفیت های زیادی برای پیشرفت و توسعه ورزش شنا دارد که باید از سوی مسوولان امر مورد توجه قرار گیرد.

فارس: استان هرمزگان با پهنه آبی  ۱۵۰۰ کیلومتری درجنوب کشور که بیشترین نوار ساحلی در کنار خلیج فارس را به خود اختصاص داده است، متاسفانه در رشته ورزشی شنا عملکرد مطلوب و چشمگیری نداشته است.

ورزشی که به دلیل وجود سواحل بکر و آب فراوان و خدادادی باید در میان رشته های فعال استان هرمزگان باشد، متاسفانه نه تنها فعالیت در خوری ندارد بلکه دست اندرکاران این رشته نیز تحرک چندانی برای رونق این رشته در مرکز استان و سایر شهرستانهای استان از خود نشان نمی دهند و یا بنا به دلایل نامعلوم به کسی اجازه فعالیت در شنای استان را نمی دهند.

نه خبری از اعزام تیم‌های منتخب استان است، نه استعداد یابی و نه آموزش شناگران استان هرمزگان و این در حالی است که هرمزگان استعدادهای بسیار خوبی در رده های سنی مختلف دارد که باید همواره از سوی مسئولان امر مورد توجه قرار گیرد.

نمونه بارز موفقیت هرمزگان در ورزش‌های آبی، درخشش قایقرانان هرمزگانی در مسابقات آسیایی است که اگر شنا نیز همانند سایر رشته های آبی مورد توجه قرار می گرفت شاهد درخشش شناگران با استعداد هرمزگان در عرصه های آسیایی و حتی جهانی بودیم.

 جا دارد دستگاه ورزش استان نیز به این مهم ورود کرده و هر از چندگاهی نظارت دقیق و موشکافانه ای بر تمامی رشته های ورزشی داشته باشد، نه اینکه تنها به برگزاری مجمع عمومی یک رشته بسنده کرده و پس از انتخاب رییس، آن هیات را به حال خود رها کنند.

جای سوال است، ورزش استان هرمزگان با پهنه آبی خدادادی، چقدر از سهم خود را صرف آموزش و پیشرفت مهارت شنا برای نوجوانان و جوانان این مرز و بوم کرده است؟

جالب است که هیات شنای استان هرمزگان که از سال ۹۰در آن تغییر وتحول انجام شده و ریاست جدید بر کرسی این هیات تکیه زده است،  تنها از سال ۹۷ به بعد توانسته فعالیت خود را آن هم فقط در شهربندرعباس آغاز کند، این در حالی است که در دوران گذشته هرمزگان جایگاه نسبتا خوبی در شنای کشور داشته است و‌ پس از گذشت ۶ سال از جابجایی جایگاه، انتظار می رود عملکرد این ورزش بهتر از وضعیت کنونی باشد.

انتظار مردم از مسوولان ورزش علی الخصوص مسوولان هیات شنا این است در شهر بندرعباس این پتانسیل تبدیل به یک صنعت درآمد زا برای عده ای خاص از نشود، بلکه دست اندرکاران به تکلیف اصلی خود که همانا آموزش و ترویج ورزش شنا است، به طور شایسته عمل کنند.

مسوولان ورزش باید از خود سوال کنند که سهم اقشار مختلف و کم درآمد از ورزش شنا در استان چقدر است؟ و دست اندرکاران امر تا چه اندازه پیگیر امور مختلف این ورزش مهیج من جمله مطالبات مردمی بوده و خود را مقید به پاسخگویی می دانند؟

چندی پیش نیز با توجه به موارد و مشکلات موجود و لزوم فعال ساختن رشته شنا در شهرستان بندرعباس، بنا به تصمیم اداره کل ورزش و جوانان، طی حکمیتی با حضور مدیران اداره کل ورزش، محسن محمدی مزرعه به عنوان رییس هیات شنای شهرستان بندرعباس منصوب شد و هیات شنای استان موظف به اجرای این حکمیت می‌بود که متاسفانه این مهم از طرف هیات شنای استان هرمزگان نادیده گرفته شده و هیچ توجهی به این حکمیت نشده است تا همچنان شاهد بی تحرکی ورزش شنا در مرکز استان باشیم.

امید می‌رود مسوولان امر هر چه زودتر موتور محرکه ورزش شنای استان را روشن کنند تا شاهد افزایش تعداد علاقمندان به این  رشته ورزشی در هرمزگان باشیم.

انتهای پیام/

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

https://hormozganvarzeshi.ir/?p=10712

کامبیز حسین پور

کامبیز حسین پور

من از سال 1370 در مطبوعات استان هرمزگان در حال فعالیت هستم.

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: